Lovendegem

Bij Pasar Lovendegem kan je terecht voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes uit, bezoeken, vakantie, ... in binnen- en buitenland.

CORONA UPDATE 17 JUNI 2020
Nu de corona maatregelen iets versoepeld zijn is na overleg in het bestuur beslist toch nog een aangepaste activiteit deze zomer te laten doorgaan, weliswaar corona proof.
Noteer alvast de datum 2 augustus: Fietstocht van 35 à 40 km met start aan de parking van het sportcomplex Lovendegem. We kunnen in groep rijden, maar houden voldoende afstand. Iedereen dient zich te voorzien van eigen drankje voor op een stopplaats (niet in een taverne). Zo kunnen we elkaar nog eens terugzien na deze lockdown.
Verder op het programma is er ook de wandelzoektocht Gent van Pasar, op individuele basis te doen, zeker een aanrader : mogelijk tussen 4 juli en 30 augustus : meer info op de website van Pasar: https://www.pasar.be/activiteit/wandelen/zomer-wandelzoektocht-de-gentse...
Later op het programma : 6 september : Textielwandeling Waarschoot.
Aankondigingen volgen later.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Govaka