Lovendegem

Bij Pasar Lovendegem kan je terecht voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes uit, bezoeken, vakantie, ... in binnen- en buitenland.

Na zoveel maanden van COVID-19 en al of niet activiteiten te kunnen (mogen) organiseren zijn we terug gestart met activiteiten.
- 31 juli 2021: Auto-fietsdag : reeds voorbij, zie foto's
- 17 oktober 2021 : Textielwandeling : verdere info volgt later.

Kennisgeving: Met diepe droefheid melden wij U het overlijden van onze secretaris Robert De Poorter op 10 augustus 2021. We zullen hem missen in onze werking.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Goboony