Maarkedal

Onze afgelopen activiteiten

Geannuleerd

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 april 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Beide fietstochten met afzonderlijke start in Maarkedal en Ronse brengen ons te samen op onze tussenstop in Berchem ( Kluisbergen ). Na de pauze fietsen we enige tijd met zijn allen te samen. Op een gegeven moment kiest dan iedere groep zijn eigen weg richting vertrek.

Lentewandeling in- en rond het Koppenbergbos te Nukerke !

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
maandag 22 april 2019 - 13:45
Georganiseerd door

Pasar Maarkedal organiseert Lentewandeling in- en rond het Koppenbergbos te Nukerke ! Kom het bos op zijn mooist ontdekken waarin de wilde boshyacint zijn paarsblauw tapijt uitrolt. We wandelen door het kleurrijke bos en rondom het naastgelegen schilderachtig natuurgebied.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Vlaanderen