Neerpelt

Bij Pasar Neerpelt vind je zeker en vast inspiratie voor ontspannend genieten met wandelingen, zoektochten, bezoeken, daguitstappen ... Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in en ver buiten de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

St.-Theuniswandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 19 januari 2020 - 12:00 tem 15:00
Georganiseerd door

Traditioneel wordt op het Herent in Neerpelt St.-Theunis gevierd met allerhande activiteiten. Op zondag 19 januari organiseert Pasar er de St.-Theuniswandeling. Laat je verrassen door de stilte, het geknerp van de sneeuw onder je schoenen of de streling van een zacht briesje.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in BelgiĆ« of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Govaka

Kompas

Corsendonk Hotels & Clubs