Neerpelt

Bij Pasar Neerpelt vind je zeker en vast inspiratie voor ontspannend genieten met wandelingen, zoektochten, bezoeken, daguitstappen ... Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in en ver buiten de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

St.-Theuniswandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 20 januari 2019 - 12:30 tem 15:00
Georganiseerd door

Onze klassieke Sint-Theuniswandeling voert je over haast onbetreden wegeltjes door de rustgevende natuur.  Laat je verrassen door de stilte van het bos, het geknerp van de sneeuw onder je schoenen, de streling van een zacht briesje terwijl je over bijna vergeten veldwegen en kerkpaden  kuiert.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Kompas