Neerpelt

Onze afgelopen activiteiten

Corona Sint-Theuniswandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 januari 2021 - 00:00 tem 23:45
Georganiseerd door

Geen St.-Theunisfeesten in 2021.  Pasar Neerpelt heeft toch enkele mooie wandelingen klaar die u kan doen aan de hand van de knooppunten. Vertrekken aan de Vranken in de richting van de kerk. Een korte route van 4,6 km en een langere route van 8 km. Zie bij 'meer weten'.

St.-Theuniswandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 januari 2020 - 12:00 tem 15:00
Georganiseerd door

Traditioneel wordt op het Herent in Neerpelt St.-Theunis gevierd met allerhande activiteiten. Op zondag 19 januari organiseert Pasar er de St.-Theuniswandeling. Laat je verrassen door de stilte, het geknerp van de sneeuw onder je schoenen of de streling van een zacht briesje.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen