Nieuwkerken-Waas

Onze afgelopen activiteiten

Heidewandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 19 januari 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Wandeling op de Waasmunsterse heide.  Langs bospaadjes en autoluwe straatjes  doorkruisen we dit bosrijke gebied.  Genietend van de mooie natuur en het winterlandschap.

DOOR en ROND MOLSBROEK

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 18 augustus 2019 - 10:00
Georganiseerd door

Dagfietstocht door en rond Molsbroek, vertrek om 10 uur richting Waasmunster.  We fietsen voorbij het domein Blauwendael, langs rustige wegen naar het natuurreservaat Molsbroek.  Met een oppervlakte van zo'n 80 ha is het Molsbroek een moerasgebied met grote biodiversiteit.  Het staat bekend om zi

Rondje Dendermonde

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 14 juli 2019 - 10:30
Georganiseerd door

Samenkomst op de parking aan De Bruynlaan te Dendermonde.  Vertrek fietstocht om 10.30 uur voor een rit van ongeveer 60 km.  Onze picknick verorberen we in Taverne Gertrude te Steenhuffel.  Verder passeren we ook de gemeenten Lebbeke, Opwijk, Mespelaere, Londerzeel, Buggenhout.  In de namiddag is

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping