Nordic Walking Groene Gordel

Welkom bij Pasar Nordic-wandelen. Wil jij ook aansluiten bij ons gezellig groepje Nordic-wandelaars ? Bij ons geen competitie, wel een gezonde sport. Alle lichaamsdelen worden gebruikt, een goede houding, lichte spanning en goede lucht.
Ontdek en geniet van de groene kant rond Brussel.
Wekelijks op woensdagavond vertrekken we ter plaatse om 19u en dit vanaf 19 april 2023 tot midden semtember. Afstand rond de 8 km. Start wandeling : Zie rubriek "Activiteiten". Telkens een andere vertrekplaats en een andere wandeling georganiseerd door onze vrijwilligers.
Graag geven we je meer uitleg. We wandelen met 2 stokken, poles genaamd. Voor de beginners hebben we deze ter beschikking. De activiteit is gratis doch raden we iedereen aan om lid te zijn van Pasar met alle voordelen.

na een werkdag een verkwikkende nordic wandeling. Doe met ons mee !

Zelfs na een vermoeiende werkdag je hoofd even leegmaken en met een frisse neus heel ontspannen de avond ingaan.

Onze activiteiten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony