Opglabbeek

Onze afgelopen activiteiten

Winterhappening 2022

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 februari 2022 - 14:00
Georganiseerd door

Deze traditionele activiteit bestaat uit een fijne wandeling naar "den oudsberg" met, ook weer traditioneel, op 'den halve' traktaat met gluhwein, koffie of frisdrank(vrije bijdrage) Honden aan de lijn mogen mee, wel niet in de zaal.

Nic-nac wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 4 december 2021 - 15:30
Georganiseerd door

Pasar Opglabbeek wil U uitnodigen op iets anders om de donkere decembermaand een beetje licht te geven. We willen samen met jullie een fijne familiewandeling organiseren, door de mooie opglabbeekse heide. uw huisdier aan de leiband mag mee.

11-11-11 activiteit

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 11 november 2021 - 08:30
Georganiseerd door

Deze activiteit staat in functie van de 11-11-11 actie. Wij, pasar Opglabbeek, helpen mee in de organisatie. We verkennen de route, begeleiden deze  en helpen 'op den halve'

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs