Opglabbeek

Onze afgelopen activiteiten

Vennentocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 mei 2023 - 13:30
Georganiseerd door

De opglabbeekse ondergrond is bikkelhard, waardoor er door de eeuwen  grote plassen, vennen genaamd zijn ontstaan. rond dit thema hebben wij een wandeling, met vrij vertrek uitgestippeld, deze familiewandeling kan perfekt met jullie viervoeter aan de lijn.

ons winter-lente activiteit

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 30 april 2023 - 14:00
Georganiseerd door

een activiteitenkalender vooruit plannen en het dan ook nog perfect uit te kunnen voeren is geen sinecure. Ook dat hebben wij, Pasar Opglabbeek ondervonden. door het jaar heen kan er van alles veranderen, zodat wij ons in bochten hebben moeten wringen om de activiteit toch te kunnen doorgaan.

aan de vooravond van de winter, rustig ontspannen in Bilstein

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 14 november 2022 - 12:00 tem vrijdag 18 november 2022 - 10:00
Georganiseerd door

wij, pasar Opglabbeek, houden er een traditie op na om met de ganse groep ergens in een prijsluwe periode een wandelvijfdaagse te organiseren. De deelnemers kunnen deelnemen aan wandelingen, bezoeken, georganiseerd door het hotel of onze vereniging zelf.

iedere dinsdag gedurende de herfst en winter, onze formule om zo de lange avonden op een ludieke manier 'korter' te maken

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 20 september 2022 - 18:30
Georganiseerd door

Voorheen, nog met vakantiegenoegens  wat de dinsdagaovndwandeling een sukses en nu meer dan 30 jaar later, kunnen deze formule nog altijd op onze kalender zetten met goed sukses

afstand 4 à 5 km. Er wordt steeds rekening gehouden met de deelnemers, alzo wordt het tempo bepaald

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony