Oud-Turnhout

Bij Pasar Oud-Turnhout vind je ideeën voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, vakantie ... Het enthousiaste team zorgt het hele jaar door voor een afwisselende activiteitenkalender.

Onze activiteiten

Regio kamp Turnhout Dicht bij huis kamperen

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 14:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 18:00
Georganiseerd door

Camping Korte Heide te Lichtaart, Kasterlee is gelegen midden in de groene Kempen.  Kasterlee staat als toeristische gemeente gekend om zijn bossen en groene omgeving.  Het is dan ook de aangewezen gemeente voor wandelingen, fietstochten, zoektochten en andere activiteiten. Gelegen aan de Kleine

Herfstkamp

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 29 oktober 2021 - 14:00 tem zondag 7 november 2021 - 14:00
Georganiseerd door

Wij zijn nog op zoek naar een goede locatie voor ons herfstkamp van 2021. Maar door dat verdomde virus kunnen/mogen wij niet op prospectie. Meer nieuws uiteraard later.

Maar noteer alvast de data in uw agenda.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping