Oud-Turnhout

Bij Pasar Oud-Turnhout vind je ideeën voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, vakantie ... Het enthousiaste team zorgt het hele jaar door voor een afwisselende activiteitenkalender.

Onze activiteiten

Flirten met de grens

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 13 september 2020 - 13:30
Georganiseerd door

Liefhebbers van fietstochten door een schilderachtige natuur wanen zich in de toeristische streek. De streek leent zich uitstekend toch het maken van bescheiden tochten. We rijden langs en over de grens met Nederland. Na een kleine 40 km zijn we terug in het bezoekerscentrum van de Liereman.

Regio kamp Turnhout Dicht bij huis kamperen

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 9 oktober 2020 - 14:00 tem zondag 11 oktober 2020 - 18:00
Georganiseerd door

Camping Korte Heide te Lichtaart, Kasterlee is gelegen midden in de groene Kempen.  Kasterlee staat als toeristische gemeente gekend om zijn bossen en groene omgeving.  Het is dan ook de aangewezen gemeente voor wandelingen, fietstochten, zoektochten en andere activiteiten. Gelegen aan de Kleine

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Govaka

Goboony

Vlaanderen