Oud-Turnhout

Bij Pasar Oud-Turnhout vind je ideeën voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, vakantie ... Het enthousiaste team zorgt het hele jaar door voor een afwisselende activiteitenkalender.

Onze activiteiten

Paaskamp te Vrachelen

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 7 april 2023 - 12:00 tem maandag 10 april 2023 - 14:00
Georganiseerd door

De camping ligt centraal in West-Brabant. Ze ligt nog geen tweeënhalve kilometer verderop de Vrachelse Heide, wat een uitgestrekt bosgebied is met kenmerkende zandverstuivingen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen