Oud-Turnhout

Bij Pasar Oud-Turnhout vind je ideeën voor ontspannend genieten met wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, vakantie ... Het enthousiaste team zorgt het hele jaar door voor een afwisselende activiteitenkalender.

Onze activiteiten

Herfstkamp Camping Natuurlijk Limburg

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 28 oktober 2022 - 12:00 tem dinsdag 1 november 2022 - 14:00
Georganiseerd door

Camping Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvelachtige bossen van de Voerstreek, grenzend aan het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Voerstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Intersoc

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen