Overpelt

Pasar Overpelt organiseert het hele jaar door gezellige activiteiten. Je kan hier terecht voor een gezonde wandeling, een boeiende zoektocht, een spannend avondje bowling, een ontspannend weekendje kamperen, ... Op het programma staat zeker een activiteit naar jouw gading.

Onze activiteiten

Wandelweekend

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 9 oktober 2020 - 15:00 tem zondag 11 oktober 2020 - 15:00
Georganiseerd door

Een weekend in het prachtige Luxemburgse Klein Zwitserland met wandelingen zowel voor de sportieve als de recreatieve wandelaar. Niet alleen de beenspieren maar ook de hersenen worden aan het werk gezet tijdens een leuke quiz.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping