Overpelt

Pasar Overpelt organiseert het hele jaar door gezellige activiteiten. Je kan hier terecht voor een gezonde wandeling, een boeiende zoektocht, een spannend avondje bowling, een ontspannend weekendje kamperen, ... Op het programma staat zeker een activiteit naar jouw gading.

Onze activiteiten

Neutjes wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 13 januari 2019 - 13:30 tem 14:30
Georganiseerd door

Een wandeling waarbij je onderweg kan genieten van een lekker "neutje" terwijl je iedereen een voorspoedig Nieuwjaar kunt toewensen.

Kampeerweekend

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 29 mei 2019 - 14:00 tem zondag 2 juni 2019 - 12:00
Georganiseerd door

Je verblijft op SVR camping De Sprink, we zorgen weer voor een goed gevuld programma waaronder wandelen, fietsen en op tijd en stond een natje en een droogje.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Govaka

Goboony

Kompas

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs