Overpelt

Pasar Overpelt organiseert het hele jaar door gezellige activiteiten. Je kan hier terecht voor een gezonde wandeling, een boeiende zoektocht, een spannend avondje bowling, een ontspannend weekendje kamperen, ... Op het programma staat zeker een activiteit naar jouw gading.

Onze activiteiten

Neutjes wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 12 januari 2020 - 13:30 tem 14:30
Georganiseerd door

Tijdens een wandeling door de Overpeltse natuur worden de deelnemers getrakteerd op drankje ter gelegenheid van het nieuwe jaar.

Bowling avond

(Volks)sport
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 15 februari 2020 - 19:45 tem 22:00
Georganiseerd door

Laat de wind maar waaien en de regen tegen de ramen kletteren, wij zitten lekker warm binnen en proberen met elke bal zoveel mogelijk kegels omver te gooien. Een beetje competitie onder elkaar maakt de avond nog leuker.

Petanque namiddag

(Volks)sport
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 5 april 2020 - 13:30
Georganiseerd door

Bij slecht weer spelen we binnen en bij mooi weer buiten. Petanque de Franse volkssport nr.1 maar wij zijn al blij als we onze ballen in de buurt van het kleine "varkentje" kunnen droppen.

Kampeerweekend

Kamperen met de caravan
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 20 mei 2020 - 14:00 tem zondag 24 mei 2020 - 12:00
Georganiseerd door

Voor het lange Hemelvaart weekend hebben we weer een goed gevuld programma samengesteld van het "welgekomen drankje" tot "afscheids ontbijt" zal je je geen moment vervelen op camping "Frerichsoord" Katsberg 30 Meyel NL.

Foto zoektocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 7 juni 2020 - 13:30 tem 14:30
Georganiseerd door

Zet je zintuigen op scherp want het is niet eenvoudig om de gefotografeerde zaken te lokaliseren op deze wandeling van 5 km.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Goboony

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Govaka