Paloken Lennik

Paloken (Pasar-afdeling van de Pajottenlandse fusiegemeente Lennik (Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Martens-Lennik, Gaasbeek en Eizeringen) organiseert reeds meer dan 25 jaar wandelweekends volgens hetzelfde beproefde recept: tweemaal per jaar trekken we er een weekend op uit voor een fikse zaterdagwandeling, een gezellig samenzijn in een leuk hotel, een vrije zondagvoormiddag, een cultureel bezoek op zondagnamiddag en een even traditionele "laatste pint" als afsluiter.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in BelgiĆ« of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs