Actief Buiten

Wat doen we?

Maanlichttocht

De Maanlichttocht is het TOP event van Pasar Actief Buiten.

Deze nachtelijke wandelzoektocht die je aflegt met een groepje van 4 tot 12 gelijkgezinden is bij elke editie een topper (en er zijn er ondertussen al meer dan 10 gepasseerd). Elke 10 minuten laten we een ploegjel los, gewapend met een zaklamp en een roadbook met raadselachtige aanwijzingen.

Om deze correct te ontcijferen is enige creativiteit aangewezen. Onderweg wordt een kleine stop voorzien voor een hapje en een drankje.

Als alles goed is gegaan, kom je na enkele uren terug bij het vertrekpunt aan.

Meer info op http://www.maanlichttocht.be

 

 

Toverlichtjestocht

De Toverlichtjestocht is de Maanlichttocht voor de klein gasten.

Om de toekomst van de Maanlichttocht te verzekeren zijn we in 2016 begonnen met het opleiden van de allerkleinsten. Ook zij krijgen een Toverlichtjeskaart mee met raadselachtige aanwijzingen en met de hulp van wat feeën, dwergen en andere sprookjesfiguren bereiken ook zij de aankomst.

Meer info op: http://tover.maanlichttocht.be

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen