Rijkevorsel

Onze afgelopen activiteiten

Concience-fietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 22 april 2018 - 14:30
Georganiseerd door

Hendrik Concience "Hij die zijn volk leerde lezen" werd altijd beweerd, is vandaag het toneel van onze fietstocht.  Zoersel inspireerde hem tot het schrijven van zijn boek de "Loteling".  We fietsen door het bosrijke Zoersel met zijn beroemde Boshuisje.

Dennenwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 4 maart 2018 - 14:00
Georganiseerd door

In het zicht van de Abdij van Westmalle wandelt Pasar Rijkevorsel vandaag door de groene long van de Kempen.  Met zijn uitgestrekte bossen is Westmalle een heus wandelgebied.  Westmalle zou Westmalle niet zijn als het aroma van een Trappist of Trippel nergens in de lucht zou hangen.

Nieuwjaarswandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 14 januari 2018 - 14:00
Georganiseerd door

Pasar Rijkevorsel stapt het nieuwe jaar in en trekt erop uit door de prachtige natuur van Merksplas Kolonie.  Dit uitgestrekte gebied huisvest heel wat historisch patrimonium en is een geliefkoosd domein voor wandelaars met haar vele bossen, ook in het putje van de winter.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka