Roosdaal

Pasar Roosdaal houdt het vooral bij wandelen, fietsen en geleide bezoeken. We proberen afwisseling te brengen zodat er het hele jaar door activiteiten zijn naar ieders smaak.

Onze activiteiten

24e Roosdaalse sneukeltocht (ten voordele van Kom op tegen Kanker)

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 22 mei 2022 - 07:30
Georganiseerd door

In samenwerking met de Roosdaalse Sportraad vzw, het gemeentebestuur, het actiecomité Kom op tegen Kanker en Lokale Politie TARL fietsen of wandelen we doorheen Roosdaal met als vertrek- en aankomstplaats site Peerenbosch (voorheen Proefcentrum Pamel) en onderweg nog drie stopplaatsen.

Avondwandeling in Strijtem met geleid bezoek aan de kerk van Strijtem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 17 juni 2022 - 19:15
Georganiseerd door

We bezoeken de Sint-Martinuskerk van Strijtem. Luc Van Liedekerke, alias pastoor Cuylits, brengt ons een geacteerd geleid bezoek waarbij hij alle duivels ontbindt en uitleg geeft over de ajuin in de  toren, de merkwaardige glasramen, de stenen catechismus en het geraamte op het oksaal.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen