Roosdaal

Pasar Roosdaal houdt het vooral bij wandelen, fietsen en geleide bezoeken. We proberen afwisseling te brengen zodat er het hele jaar door activiteiten zijn naar ieders smaak.

Onze activiteiten

22e sneukeltocht Roosdaal (ten voordele van Kom op tegen Kanker) - omwille van het coronavirus is de sneukeltocht verplaatst van 17 mei naar 23 augustus 2020

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 23 augustus 2020 - 08:30
Georganiseerd door

In samenwerking met de Roosdaalse Sportraad vzw, het gemeentebestuur en het actiecomité Kom op tegen Kanker fietsen of wandelen we doorheen Roosdaal met als vertrek- en aankomstplaats Proefcentrum Pamel en onderweg nog drie stopplaatsen.

Wandeling langs de skyline van de Brabantse Kouters en Brussel

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 20 september 2020 - 13:15
Georganiseerd door

Het Dertien Bunderswandelpad vertrekt van het dorpje Kobbegem in de Brabantse Kouters en duikt meteen het open landschap in. De hoogteverschillen zorgen voor prachtige panorama’s over de groene akkers en weiden en af en toe ook over de skyline van Brussel.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Govaka

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony