Roosdaal

Onze afgelopen activiteiten

Avondwandeling in Strijtem met geleid bezoek aan de kerk van Strijtem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 17 juni 2022 - 19:15
Georganiseerd door

We bezoeken de Sint-Martinuskerk van Strijtem. Luc Van Liedekerke, alias pastoor Cuylits, brengt ons een geacteerd geleid bezoek waarbij hij alle duivels ontbindt en uitleg geeft over de ajuin in de  toren, de merkwaardige glasramen, de stenen catechismus en het geraamte op het oksaal.

24e Roosdaalse sneukeltocht (ten voordele van Kom op tegen Kanker)

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 22 mei 2022 - 07:30
Georganiseerd door

In samenwerking met de Roosdaalse Sportraad vzw, het gemeentebestuur, het actiecomité Kom op tegen Kanker en Lokale Politie TARL fietsen of wandelen we doorheen Roosdaal met als vertrek- en aankomstplaats site Peerenbosch (voorheen Proefcentrum Pamel) en onderweg nog drie stopplaatsen.

Wandeling langs de skyline van de Brabantse Kouters en Brussel

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 20 maart 2022 - 13:15
Georganiseerd door

Het Dertien Bunderswandelpad vertrekt van het dorpje Kobbegem in de Brabantse Kouters en duikt meteen het open landschap in. De hoogteverschillen zorgen voor prachtige panorama’s over de groene akkers en weiden en af en toe ook over de skyline van Brussel.

Winterwandeling vanuit Pamel

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 16 januari 2022 - 14:00
Georganiseerd door

We ontdekken de oostelijke kant van Roosdaal. Van Den Dikke van Pamel wandelen we langs het oude kerkhof, de Piezelstraat en de Begaardenstraat tot Meerbeke. We keren terug langs een stukje Wolfputbeek dat uitmondt in de Berchembosbeek.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Intersoc

Kompas Camping