St-Lenaerts

Hou je van wandelen, fietsen of een bezoek aan een stad met een gids, dan zit je hier goed. Het team van Pasar Sint-Lenaarts organiseert het hele jaar door activiteiten waar gezelligheid en gemoedelijkheid centraal staan.

Onze activiteiten

Naar Beerse en terug

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 29 september 2019 - 13:00
Georganiseerd door

Genietend van de nazomer fietsen we  niet ver weg van onze start en aankomstplaats. Een fietstochtje  van 45 km voert ons langs het kanaal,  weiden en velden richting Beerse en terug . Natuurlijk kunnen de keeltjes halverwege gesmeerd worden. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Goboony

Vlaanderen

Govaka

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen