St-Pieters-Leeuw

Onze activiteiten

Wandeling in Eizeringen

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 23 juni 2024 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Langs het gehucht ’t Nelleke wandelen we via verharde en onverharde wegen naar Eizeringen. Hier komen we het bekende café : “In de Verzekering tegen de Grote Dorst “ tegen. Langs Tuitenberg en de mooie vallei “ De Mouille” bereiken we terug ons vertrekpunt.

Wandeling in Gaasbeek

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 november 2024 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Vertrek op de parking van Kasteel van Gaasbeek voor een wandeling door het mooie Pajottenland. We doorkruisen ook het prachtige domein Groenenberg. Een glooiend groen landschap, gezellige bospaadjes, een kabbelende beek en grootse kastelen. Tijdens deze wandeling kom je parel na parel tegen.

Ledenfeest

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 6 december 2024 - 19:00
Georganiseerd door

Op dit gezellig samenzijn in Dorp 17 te Vlezenbeek blikt Ann terug op de activiteiten van 2024 en projecteert Eric een ludieke PowerPointpresentatie van ons programma van volgend jaar.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs