St-Pieters-Leeuw

Onze afgelopen activiteiten

Hoevewandeling in Lot

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 februari 2024 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Wij vertrekken aan de kerk van Lot. Langs verharde wegen, holle wegen en veldwegen doorkruisen wij de verschillende deelgemeentes van Beersel: Lot, Huizingen, Dworp en Beersel. Onderweg komen wij merkwaardige hoeves met geschiedenis tegen.

 

Ledenfeest

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 1 december 2023 - 19:00
Georganiseerd door

Op dit gezellig samenzijn blikt Ann terug op de activiteiten van 2023 en projecteert Eric een ludieke PowerPointpresentatie van ons programma van volgend jaar. Info: Ann De Ridder - GSM 0477/93.86.91

Wandelen in Elingen

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 november 2023 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Het lijkt of de tijd hier is blijven stilstaan: geen drukte, geen stress… Tijdens de trektocht langs de slingerende wegen kun je hier nog volop genieten van een afwisselend landschap met telkens weer verrassende panorama’s. In de verte zien wij het kasteel van Gaasbeek opduiken.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs