Steenokkerzeel

Onze afgelopen activiteiten

Nieuwjaars wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 januari 2019 - 13:30
Georganiseerd door

Meerbeek een landelijke deel gemeente van Kortenberg is rijk aan monumenten en Kapellen, De Zeven Slapers, het Wilgenhof en Pachthof Storms tijdens de wandeling doen we deze allen aan. Ook komen we langs het vossenhol een onzichtbare water opslag en een geweldig vergezicht tot Mechten.

Volemaan wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 22 september 2018 - 18:00
Georganiseerd door

Vertrekkende aan de St-Stephanuskerk gaan we via buurtwegels tot voorbij de Kalk moerasvijver om zo via Torfbroek en Berefluit door het veld met zicht over Erps-Kwerps  terug te keren

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping