Tielt

Op de activiteitenkalender van Pasar Tielt staan wandelingen, fietstochten, mountainbiketochten, stadswandelingen en gezellige winterse Vertelavonden... kortom voor elk wat wils.

Onze activiteiten

Recreatieve Lente-Veldtoertocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 2 maart 2019 - 08:00 tem 14:00
Georganiseerd door

Op deze recreatieve veldtoertocht ontdekken we de vele kerkwegels en trage wegen ten oosten van Tielt. We fietsen met zicht op de Poelberg naar Aarsele en het Oost-Vlaamse dorpje Poeke. We voorzien twee bevoorradingen onderweg. Fietsbewaking, afspuitstand, douches en kleedkamers voorzien.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Kompas

Vlaanderen

Goboony