Topicamp

Wat doen we?

Pasar Topicamp - kamperen met gezinnen/kinderen

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die zich inzetten om iedereen te laten genieten van vrije tijd!
Wij, Marc, Ann, Peter, Eva, Luc & Terry kamperen al jarenlang met ons gezin en willen deze ervaringen delen met andere gezinnen door hun een toffe vakantie aan te bieden, telkens in een andere vorm en met een ander thema.
Ben jij ook zo’n socializer, die zich graag inzet voor anderen? Wij zijn nog steeds op zoek naar medewerkers die ons team willen versterken. Neem gerust contact met ons op!

Waarom themavakanties?
Uit het verleden weten we dat themavakanties aanslaan en het houdt ons ook scherp, doordat we telkens op zoek moeten naar nieuwe uitdagingen.
Het vergt heel wat energie, maar als we zien dat iedereen geniet geeft dit ook héél wat terug.
Verschillende thema's hebben ook het voordeel dat het niet gaat vervelen en dat we telkens nieuwe dingen (aan)leren en (over)brengen. Binnen deze thema's wordt er dan ook gezocht naar allerlei nieuwe uitdagingen en (ludieke) activiteiten.

Waarom thema-activiteiten?
Eigenlijk om dezelfde redenen, maar ook om jullie even kortstondig te laten genieten tussen de vakanties door en jullie even onder te dompelen in een andere cultuur of leefwereld, vaak in combinatie met een aangepast culinair menu.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka