Vaartland

Wat doen we?

WANDELEN, FIETSEN, KAMPEREN, UITSTAPPEN EN FEESTEN,...

 

... een greep uit de activiteiten die Pasar organiseert voor iedereen die van zijn vrije tijd ook aangename en nuttige tijd wil maken. Onze plaatselijke werkgroep, Pasar VAARTLAND, doet daar graag nog een schepje bovenop door activiteiten te organiseren die gericht zijn op de plaatselijke leden en vrienden, waardoor alles een gemoedelijk karakter krijgt.​ Iedereen is van harte welkom, ook al woon je aan zee. Je schrijft gewoon in voor welke activiteit je graag wil meedoen of je verwittigt één van onze medewerkers en je wordt opgenomen in onze groep.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Intersoc