Wandelclub Leuven

De Wandelclub Pasar regio Leuven stopt haar activiteiten.
Gedurende 35 jaar Vakantiegenoegens en 10 jaar Pasar organiseerde de Wandelclub regio Leuven met succes ongelooflijk veel leuke wandelinitiatieven.
De derde zondag van elke maand was er een rustige vriendschappelijke wandeling. We vermoeden dat er geen enkel dorp in het arrondissement Leuven bestaat waar niet ooit eens met onze Wandelclub gewandeld werd.
Alom bekend en geliefd waren de jaarlijkse wandelweekends. De lijst van bestemmingen is veel te lang om hier op te sommen.
Bijzonder succesrijk waren de weekends... "Al wandelend kennis maken met... " Amsterdam, Berlijn, Dresden, Hamburg, Londen, Oxford, enz....
Heel veel dank verdienen de ruime groep van helpers/wandelaars die spontaan een of andere wandelbestemming voorstelden, uitwerkten en begeleidden.
En tenslotte heel oprechte dank voor de vele positieve reacties en waardering van de vele wandelaars die blijkbaar van onze initiatieven hebben kunnen genieten!

Hier stopt het dan officieel - na 45 jaar - met de "Verbondelijke Wandelclub Vakantiegenoegens Leuven" of later de "Wandelclub Pasar - regio Leuven".

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in BelgiĆ« of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Govaka

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen