Wuustwezel

Onze afgelopen activiteiten

Afgelast Natuur en kunst verbonden : De Verbeke Foundation

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 april 2021 - 11:00
Georganiseerd door

In de Verbeke Foundation komen cultuur, natuur , kunst en ecologie samen in een 12 ha groot natuurgebied en 20.000 m² overdekte ruimtes.  In het imposante decor kan je werken zien van Panamarenko, indrukwekkende sculpturen, persoonlijke voorwerpen, modellen en de spoken van albert Szuzalski.  De

AFGELAST NIEUWE CORONAMAATREGELEN Vennenwandeling - Turnhout

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 27 maart 2021 - 09:30
Georganiseerd door

Nu er buiten weer ietsje meer mag, gaan we eindelijk weer eens op stap.  Deze wandeling is een knooppuntenwandeling en moet dus niet "gegidst" worden.  Er is keuze uit twee afstanden (11,7 km en 7,5 km).  Zo kunnen we dit gebied verkennen in kleine groepjes.  Het Turnhouts vennengebied is een par

Gecanceld wegens covid- 19 Pasar Zomert : Rond het oudste militaire vliegveld van België

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 29 juli 2020 - 18:45
Georganiseerd door

Avondwandeling in het kader van Pasar Zomert rond het oudtse militaire vliegveld van België.  De tocht loopt vooral langs overharde wegen.  Het is een combinatie van natuur en geschiedenis.  Tijdens de tocht krijg je wat informatie over het kamp en het vliegveld.

Kessels muziekinstrumenten- en Textielmuseum, Tilburg AFGELAST

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 maart 2020 - 08:30
Georganiseerd door

Een oud industrieel gebouw te Tilburg huisvest het Kessels muziekinstrumenten- en het Textielmuseum.  De firma Kessels was een grote producent van muziekinstrumenten en het museum stelt tentoon wat er zoal gemaakt werd.  In het Textielmuseum wordt uitgelegd hoe en wat er vervaardigd werd.  Een ro

Bezoek amarylliskwekerij

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 1 februari 2020 - 14:45
Georganiseerd door

We bezoeken het bedrijf Roberama dat een specialist is in het telen en verhandelen van amaryllisbloemen.  We maken kennis met deze mooie bloem en horen hoe men tewerk gaat bij het telen van deze plant.  Er is een koffiepauze voorzien vooaleer het tweede gedeelte van de presentatie begint.  Het ve

Nieuwjaarswandeling op de heide

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 18 januari 2020 - 13:00
Georganiseerd door

We verkennen een minder bekend deel van de Kalmthoutse Heide aan de hand van wandelknooppunten.  De wandeling is zowat 10,5 km lang.  Na de inspanning is er koffie en gebak in "Modina" te Heide.  Let op de weeromstandigheden en kies het juiste schoeisel en kleding.

Jaarafsluiter 2019

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 7 december 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We ontmoeten elkaar in "De Druivelaar" voor een gezellige babbel en een maaltijd.  Tevens bekijken we de activiteiten van het afgelopen jaar en wordt een vooruitblik gegeven op 2020.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Goboony

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs