Zemst

Onze afgelopen activiteiten

Geleid bezoek aan de verbrandingsoven (ISVAG) van Wilrijk.

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 14 februari 2020 - 13:00
Georganiseerd door

Een bezoekje brengen aan ISVAG is een echte verkenningstocht, je kan precies zien hoe afval verwerken in z’n werk gaat en wat daar allemaal bij komt kijken. In het bezoekerscentrum, met professionele projectie- en geluidsapparatuur, wordt ons perfect uitgelegd wat ze zo belangrijk vinden.

De Mechelse Gruwelverhalen wandeling.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 16 november 2019 - 16:00 tem 19:00
Georganiseerd door

Moord en griezel uit het verleden van Mechelen.  Behekste huizeMoord en griezel uit het verleden van Mechelen.  Behekste huizen.  Heksen, hun tortuur en hun proces.  Hoe herkende men een heks?  Ruwe rechtspraak uit het verleden.  De vierschaar.  Een moord in het seminarie.  Brandstapels op de Gro

Wandelweekend te Epen, Nederland - VOLZET

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 20 september 2019 - 08:00 tem maandag 23 september 2019 - 17:00
Georganiseerd door

Epen is één van de meest zuidelijke plaatsen in Nederland, een pittoresk dorp in het Zuid-Limburgse Heuvelland, bekend vanwege de vele vakwerkhuisjes. Tussen bossen, heuvels en weilanden vind je een heel netwerk van wandelwegen. Bovendien is het gelegen in de Drielanden Regio.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen