Zwervers Vlaamse Rand

Wat doen we?

De Zwervers van de Vlaamse Rand bieden u een ruim aanbod van sportieve activiteiten aan, verspreid over het gehele jaar.

Ons geheim voor een geslaagde weekend uitstap, bestaat erin de deelnemers te vergasten op een welkomstdrink. De hoofdactiviteit op zaterdag wordt meestal afgerond met een gezellig avondmaal en een warme babbel. Ook op zondagmorgen wordt een halve-dag uitstap voorzien.

Voor degenen die er graag wat langer op uit willen trekken, voorzien wij ook activiteiten, zowel in binnen- als in buitenland. 
 

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc