Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Noord-Frankrijk Magazine 'Esprit Hauts de France'

VRAAG JE JAARLIJKS MAGAZINE ‘ESPRIT HAUTS DE FRANCE’ AAN EN TANK WAT POSITIEVE ENERGIE BIJ

Het magazine ‘Esprit Hauts de France’ is veel meer dan een magazine met inspiratie en originele ideeën voor een weekendje weg dichtbij.

Het is een manier om naar de wereld te kijken, om in het nu te leven, om je enthousiasme en vreugde te tonen en om van je weekends verademende pauzes te maken om te herbronnen. Gepassioneerde en welwillende gastheren en -vrouwen zullen alles op alles zetten om je de meest prachtige herinneringen te bezorgen aan deze ervaring die je deelt als koppel, met je kinderen of met je beste vrienden.

Klaar om er even helemaal tussenuit te zijn? Ontdek dan meteen ons magazine en abonneer ook gratis je vrienden.

We blijven elkaar trouw! Het redactieteam, de toeristische diensten en tal van gepassioneerde inwoners van onze nieuwe regio: iedereen heeft zich achter de schermen uit de naad gewerkt om een andere kijk te bieden op de streek die we denken te kennen. En om jullie leven steeds mooier te maken. Zoek dus een comfortabel plekje (dat is belangrijk!) en droom weg bij dit tijdschrift. Alles wat erin staat, heeft als doel jou te laten ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en je positieve energie te bezorgen. Landschappen die van het andere einde van de wereld lijken te komen en waar je vrij kan ademen, verborgen plekjes waar je met z'n tweetjes tot rust kan komen, een ruim aanbod aan culturele ontdekkingen (wat dacht je van het Louvre-museum in Lens?) en heel wat leuke adresjes voor het hele gezin. Want bij ons is familie heilig! Voeg daaraan toe: lachende gezichten, vriendelijkheid, eenvoud en veel gezond verstand ... De inwoners van het noorden van Frankrijk staan bekend om hun hartelijkheid. Reden genoeg om trots te zijn op onze herkomst.