Koen Dewulf - OVER-TIJD

Stand-upcomedian Koen Dewulf speelt tijdens de Week van de Vrije Tijd (1 t.e.m. 9 mei 2021) voor het eerst zijn voorstelling OVER-TIJD, telkens om 20u. 

  • 1 mei 2021 in Herk-de-Stad (College Sint-Martinus)
  • 4 mei 2021 in Kruisem (CC De Mastbloem)
  • 6 mei 2021 in Lier (CC De Vredeberg)
  • 7 mei 2021 in Londerzeel (Het Gildenhuis)

Over de voorstelling

Wees niet bevreesd lieve publiek. Koen is niet 'overtijd', hij komt meestal zelfs mooi op tijd! Veel tijd over heeft hij niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Koen probeert zo nu en dan wat te onthaasten... op aanraden van een vriend doet hij aan 'slow cooking'. Zo slow zelfs, dat hij -terwijl het eten op staat- nog een hele voorstelling kan spelen, van het podium kan stappen, douchen en dan pas kan eten! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek! Met zijn humor en zang tovert hij een lach en traan op je gezicht. Wees welgekomen op deze voorstelling, we garanderen je dat het geen verloren tijd is! Tijd is wat je hebt, niet wat er niet is.

Deze voorstelling is het resultaat van een samenwerking tussen Pasar en Koen Dewulf. Met de leuze "pak je tijd" zet Pasar zich in voor échte vrije tijd voor iedereen.

Tickets

Tickets kunnen worden verkregen via de webshop van Pasar.

Bestuursleden van Pasar zijn gratis welkom op deze voorstelling.  
Als lid van Pasar betaal je slechts €10 voor deze comedyshow. Niet-leden betalen €12. 
Mensen in het bezit van een UiTPAS met kansentarief betalen slechts €2,40.

Indien de voorstelling niet kan doorgaan omwille van Coronamaatregelen, zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald.