Koen Dewulf - OVER-TIJD

De voorstelling OVER-TIJD van Koen Dewulf stelt op een ludieke manier onze omgang met vrije tijd in vraag. N.a.v. de Week van de Vrije Tijd organiseert Pasar van eind april tot juni een tournee doorheen Vlaanderen.

Op deze manier zet Pasar het belang van vrije tijd en de betekenisvolle invulling in de kijker met de leuze "pak je tijd". Ook komende jaren blijft OVER-TIJD dus verder toeren. Pasar brengt mensen samen om vrije tijd (h)echt en bewust te beleven.  

Over de voorstelling

Wees niet bevreesd lieve publiek. Koen is niet 'overtijd', hij komt meestal zelfs mooi op tijd! Veel tijd over heeft hij niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Koen probeert zo nu en dan wat te onthaasten... op aanraden van een vriend doet hij aan 'slow cooking'. Zo slow zelfs, dat hij -terwijl het eten op staat- nog een hele voorstelling kan spelen, van het podium kan stappen, douchen en dan pas kan eten! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek! Met zijn humor en zang tovert hij een lach en traan op je gezicht. Wees welgekomen op deze voorstelling, we garanderen je dat het geen verloren tijd is! Tijd is wat je hebt, niet wat er niet is.

Deze voorstelling is het resultaat van een samenwerking tussen Pasar en Koen Dewulf.

Speeldata

02-12-2022 Zandhoven   Parochiezaal St. Stefaan Massenhoven  19.30 uur bestel je tickets 

 

 

‘Plezier, dat hebben we zo gemist’

Op 1 mei start de Week van de Vrije Tijd. In ons aanbod – en nu het weer mag! – vind je de ijzersterke voorstelling Over-Tijd van Koen Dewulf. Bewegingswerker Katy van Londen van Pasar en theatermaker Koen staan te popelen om eraan te beginnen.