Pasar-ledenvoordeel - VAB-verzekeringen

Zorgeloos plezier onderweg

Onbezorgd de weg op en genieten van ontspannen vakanties? Het kan. Met VAB-Bijstand ben je beschermd tegen ongeval of pech en vertrek je gerust op vakantie.

Pasar-leden genieten van een mooie korting op de verschillende VAB-Bijstandsproducten.

  • VAB-Pechbijstand
  • VAB-Bijstandspakket
  • VAB-Vakantiepakket
  • VAB-Fietsbijstand

Gaat er iets mis? Dan helpt VAB je vlot en snel verder. Zo geraak je in no time terug op weg en reis je zonder zorgen de wereld rond.

JOUW VOORDEEL

BELANGRIJKE BOODSCHAP voor klanten van de VAB met het Pasar-ledenvoordeel

Zonder voorafgaande verwittiging heeft de VAB de voorwaarden van onze jarenlange samenwerking eenzijdig gewijzigd. Dat betekent dat u als lid geen recht meer heeft op de korting van 15% op de VAB-bijstandsproducten.

Als u een betalingsuitnodiging krijgt voor de verlenging van uw verzekering, zal u vaststellen dat het te betalen bedrag geen rekening houdt met de korting van 15%.

U heeft het recht als consument om op basis van deze eenzijdige wijziging de polis niet langer te verlengen, los van de contractuele opzegtermijnen. Dit op basis van het Wetboek Economisch Recht art. I.8, 22° WER.

Indien u niet wenst in te gaan op het aanbod dat de VAB u gedaan heeft, raden wij u aan om de betalingsuitnodiging terug te sturen en dus geen betaling te doen.

Omdat de overeenkomst rechtstreeks tussen u en de VAB werd afgesloten laten de privacy-regels ons niet toe om u persoonlijk van deze wijziging op de hoogte te brengen.

Wij vinden het bovendien ongepast dat ook de VAB u hiervan niet tijdig en correct heeft over geïnformeerd.

Wij werken aan een oplossing voor deze vervelende situatie en hopen u snel een beter voorstel voor een bijstandsverzekering te kunnen doen.

 

Korting via lidnummer

Meer info of meteen inschrijven hier of bel 03/253 61 30. 
Als lid van Pasar krijg je op de 6 VAB-producten hiernaast korting. Op het multipakket kan je geen Pasar-korting krijgen, want dit is reeds een kortingspakket samengesteld door VAB.
-->