Wandel samen met Pasar voor de Refugee Walk!

Op 8 oktober 2023 organiseert Vluchtelingenwerk Vlaanderen de Refugee Walk. Stap mee en toon je solidair met mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging.

De formule is simpel: samen trotseren wandelaars vanuit heel Vlaanderen een symbolische afstand van 20 kilometer. Dit terwijl je je engageert om 100 euro in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Stap mee met Pasar

Ook Pasar en Beweging.net stappen mee: sluit je aan bij ons team en toon je hart van goud.

  • Start vanaf de centrale bijeenkomst in de Zomerfabriek, Antwerpen 
  • Wandel in Pasar team een parcours van 20 kilometer
  • Zamel 100 euro in voor mensen op de vlucht

De wandeling 20 km start om 12u30. Vanaf 14u00 zijn er tal van animaties terplaatse met om 20u een slotconcert

Alle deelnemers betalen 10 euro inschrijfgeld in ruil voor hapjes, drankjes en een fijne wandelroute. Aan de Pasar onthaalstand verwelkomen we je met een starterspakket en een exclusieve Pasar bandana. Asielzoekers en vluchtelingen kunnen gratis deelnemen. Praktische afspraken volgen enkele dagen voor aanvang van de Refugee walk per mail.

"De Refugee Walk is een onvergetelijk evenement dat je de kans biedt om een positieve impact te maken en een verschil te maken in het leven van vluchtelingen. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat deelnemen aan deze wandeltocht instant happiness, verbinding en inspiratie is. Het evenement richt op de juiste manier de aandacht op vluchtelingen en toont de vele harten die zich voor hen openstellen. Een van de mooiste aspecten is de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en gemakkelijk een gesprek aan te knopen. Je vindt er snel een wandelmaatje en raakt moeiteloos aan de praat. Maar wat me vooral inspireert, is de sfeer voor en na de wandeltocht. Je voelt de kracht van de samengebrachte mensen en ziet hoeveel mensen zich betrokken voelen bij de vluchtelingenzaak en actief op zoek gaan naar sponsors. Dit evenement is een waar statement, waarbij velen hun hart laten spreken. Ik schreef mijn hele familie aan en kon dankzij hun steun gemakkelijk 250 euro inzamelen!”

- Wies Vingerhoedt – fervente wandelaar uit Rotselaar

Dit evenement is een waar statement, waarbij velen hun hart laten spreken