St-Lenaarts

Hou je van wandelen, fietsen of een bezoek aan een stad met een gids, dan zit je hier goed. Het team van Pasar Sint-Lenaarts organiseert het hele jaar door activiteiten waar gezelligheid en gemoedelijkheid centraal staan.

Onze activiteiten

Rondje Achtmaal

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 30 mei 2021 - 13:30
Georganiseerd door

Achtmaal is een klein landelijk dorpje vlak bij de Belgische grens in Nederland. Vroeger stond het dorp bekend als het smokkelaars dorp. Tegenwoordig is het een geliefd vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. Een fietstocht van 42 km.

Niet ver van huis

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 13:00
Georganiseerd door

 

Vertrekkende in St.-Lenaarts langs het kanaal Dessel-Schoten rijden we richting Schilde en vervolgens naar Halle-Zoersel. Een 40 km. lange tocht door een afwisselend decor van weiden en bossen. Onderweg stoppen we natuurlijk om  onze beentjes eventjes te laten rusten.

Pasar zomert in St.-Lenaarts

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 28 juli 2021 - 19:00
Georganiseerd door

Een dorpswandeling langs buurtwegels, weiden en door ’t wit zand. Een natuurgebied dat ontstaan is uit oude kleiputten waar de streek rijk aan is . Onderweg zien we de Sint-Leonardus kerk staan. Ook wel de ‘Kathedraal van de Heide’ genoemd en dateert van 1550.

Naar Pulderbos en terug

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 september 2021 - 13:00
Georganiseerd door

 

Een rustige najaars fietstocht van 46 km brengt ons naar Pulderbos. Het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen. Daar is ook onze tussenstop. Nadien keren we terug naar St.-Lenaarts, onze vertrek en tevens eindplaats.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen