St-Lenaarts

Hou je van wandelen, fietsen of een bezoek aan een stad met een gids, dan zit je hier goed. Het team van Pasar Sint-Lenaarts organiseert het hele jaar door activiteiten waar gezelligheid en gemoedelijkheid centraal staan.

Onze activiteiten

Langs de rand van Grobbendonk

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 december 2021 - 13:45
Georganiseerd door

De wandeling brengt ons langs rustige verharde wegen door het landelijke Grobbendonk. Na ongeveer 4 km gaan we het bos in op onverharde paden om daarna terug via verharde weg naar de tussenstop te wandelen.Tijdens de terugweg genieten we van de natuur langs het Albertkanaal en de Kleine Nete.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Govaka