Te gast

De campagne ‘Pak je tijd plekjes’ loopt dit jaar ten einde. We zijn ervan overtuigd dat deze charmante Pak je tijd-plekjes die voor verwondering zorgen, belangrijk blijven om mensen tot rust te brengen én energie te geven. In het verlengde hiervan zal Pasar in 2020 uitbreken met een nieuwe campagne, namelijk ‘Te gast’. In de campagne ‘Te gast’ vormen Pak je tijd-plekjes én gastvrijheid het uitgangspunt.

Afdelingen kunnen elkaar uitnodigen om samen een activiteit te beleven in elkaars streek, gebied, plekjes, … Een afdeling is dus enerzijds gastheer voor een andere afdeling en ontvangt als gastheer/vrouw een gastafdeling die op bezoek komt. En anderzijds kan elke afdeling ook te gast zijn bij een andere afdeling die hun gastheer/vrouw is. Via interactie tussen afdelingen verbinden we hun plekjes, streken, tradities en mensen.

Ben je geïnteresseerd om een andere Pasar-afdeling te ontvangen en/of zelf op bezoek te gaan bij een andere afdeling? Laat dan hieronder jullie gegevens achter. We verschuiven de deadline hiervoor naar 7 oktober 2019.

Noteer hier het aanbod van jouw afdeling