Vakantie in eigen land: 50 leuke ideeën

Door corona moeten we onze vakantieplannen aanpassen. Maar ook een staycation kan onvergetelijk zijn. Ontdek 50 tips voor een vakantie in eigen land.

Ontdek de activiteiten van de Pasar-afdelingen

10 originele campings in eigen land

Geen coronaveiliger vakantiebeleving dan in een camping of een andere bijzondere buitenbeleving met veel buitenlucht en ruimte voor sociale afstand, maar ook voor rust en genieten.

10 originele uitstappen in eigen land

Met de nodige aanpassingen zijn algauw weer tal van originele attracties te bezoeken, musea te (her)ontdekken, monumenten te bekijken. Dit zijn er maar enkele van.

10 originele uitstappen voor het hele gezin

Als het schooljaar voorbij is en tal van bestemmingen weer toegankelijk zijn, hebben je kinderen geen kans meer zich in hun kot te vervelen. De volgende plekken zijn gegarandeerd kids proof! 

10 originele fietstochten in eigen land

Fietsen is de ideale manier om zowel actief te ontspannen als een regio te verkennen. Voor sportievelingen en gezinnen, voor jong en oud, voor snel en langzaam, voor iedereen.

10 originele wandelingen in eigen land

Je hebt er niets voor nodig, behalve een goed paar schoenen en zin om zo dicht mogelijk bij het land of de stad te komen als mogelijk is. Je hoeft alleen maar de ene stap na de andere te zetten en het pad te volgen.