Jij bent een sporadische fietser

In vergelijking met de rest van Vlaanderen ben jij eerder een sporadische fietser, rustig op het gemak met niet te veel gedoe en niet te avontuurlijk.

Misschien vind je hieronder wel inspiratie voor een aantal leuke fietstochten?

1. Het hart van het Houtland

Lucrèse Warnez, voorzitter van Pasar Torhout, en haar man Ivan Bauwens hebben een voorliefde voor fietsen in eigen regio. Tijdens een fietstochtje van zo’n 20 kilometer door ‘hun’ Torhout, de hoofdstad van het Houtland, gidsen ze ons langs statige kastelen en groene oases van rust naar een pikant eindpunt. 

Bekijk de fietstocht

2. RAVeL des Collines

Het Pays des Collines is een prachtig stukje natuur net over de Waalse grens. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het een perfect decor voor een fietstocht met het hele gezin.

Bekijk de fietstocht

3. Picardisch Wallonië

Een afwisselende tocht met prachtige vergezichten, door het beukenbos van Silly, langs kastelen, kapelletjes, een indrukwekkende oude watermolen en Pairi Daiza. 

Bekijk de fietstocht

 

 

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!