Jij bent een avontuurlijke sportieveling

Jij houdt van fietsen en het avontuur, je plant daarom ook graag waar je naar toe gaat en hoe, zodat er wel iets te beleven valt. Aangepaste kledij horen daar ook bij.

Je fietservaringen deel je ook wel graag met andere gelijkgestemden.

Ontdek hieronder een aantal avontuurlijke tochten.

1. Fietsen op hoog niveau

Het fietsnetwerk Famenne a Vélo stippelt 350 kilometer fietsplezier uit in de Ardennen, inclusief stevig stijgen en dalen en gezonde boslucht.

Lees meer

2. Mountainbiken in de Limburgse Duinengordel

Limburg heeft wel meer bergen dan enkel de mijnterrils. De Oudsberg bijvoorbeeld is de hoogste landduin van Vlaanderen (90 m boven de zeespiegel, 30 m boven de omgeving) en gaf zijn naam aan de fusiegemeente van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek. Rond het 223 ha grote natuurreservaat loopt een goed bewegwijzerde mountainbikeroute van bijna uitsluitend onverharde wegen

Meer info

3. Picardisch Wallonië

Het netwerk in La Wallonie Picarde, het westelijke deel van Henegouwen, is met z’n 1.600 kilometer aan fietsvriendelijke routes het grootste van Wallonië. 

Lees meer

 

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!