Jij bent een avontuurlijke fietslover

Jij houdt van fietsen en het avontuur, en dat hoeft allemaal niet zo helemaal gepland te worden tot in de puntjes.

Dat kan in groep zijn, maar op zich ook wel graag alleen, want fietsen is gezond, brengt je tot rust en je ziet nog eens wat.

Ontdek hieronder een aantal avontuurlijke tochten.

1. Mountainbiken in Houffalize

heeft zich in de afgelopen jaren een internationale reputatie gesmeed voor de liefhebbers van mountainbiken, gezien ze regelmatig, sinds de jaren 1990, een ronde van de World Cup verwelkomt. Dit gaf haar de bijnaam van "Belgische hoofdstad van het mountainbiken".

Bekijk de fietstocht

2. Mountainbiken in de Limburgse Duinengordel

Limburg heeft wel meer bergen dan enkel de mijnterrils. De Oudsberg bijvoorbeeld is de hoogste landduin van Vlaanderen (90 m boven de zeespiegel, 30 m boven de omgeving) en gaf zijn naam aan de fusiegemeente van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek. Rond het 223 ha grote natuurreservaat loopt een goed bewegwijzerde mountainbikeroute van bijna uitsluitend onverharde wegen

Meer info

3. Picardisch Wallonië

Het netwerk in La Wallonie Picarde, het westelijke deel van Henegouwen, is met z’n 1.600 kilometer aan fietsvriendelijke routes het grootste van Wallonië. 

Lees meer

 

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!