Jij bent een avontuurlijke fietslover

Jij houdt van fietsen en het avontuur, en dat hoeft allemaal niet zo helemaal gepland te worden tot in de puntjes.

Dat kan in groep zijn, maar op zich ook wel graag alleen, want fietsen is gezond, brengt je tot rust en je ziet nog eens wat.

Ontdek hieronder een aantal avontuurlijke tochten.

1. Mountainbiken in Houffalize

heeft zich in de afgelopen jaren een internationale reputatie gesmeed voor de liefhebbers van mountainbiken, gezien ze regelmatig, sinds de jaren 1990, een ronde van de World Cup verwelkomt. Dit gaf haar de bijnaam van "Belgische hoofdstad van het mountainbiken".

Bekijk de fietstocht

2. Mountainbiken in de Limburgse Duinengordel

Limburg heeft wel meer bergen dan enkel de mijnterrils. De Oudsberg bijvoorbeeld is de hoogste landduin van Vlaanderen (90 m boven de zeespiegel, 30 m boven de omgeving) en gaf zijn naam aan de fusiegemeente van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek. Rond het 223 ha grote natuurreservaat loopt een goed bewegwijzerde mountainbikeroute van bijna uitsluitend onverharde wegen

Meer info

3. Picardisch Wallonië

Het netwerk in La Wallonie Picarde, het westelijke deel van Henegouwen, is met z’n 1.600 kilometer aan fietsvriendelijke routes het grootste van Wallonië. 

Lees meer

 

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!