Jij bent een natuurkampeerder met plan

Kamperen doe je in de natuur, maar dat betekent niet dat je niet graag ontdekt wat er allemaal in de buurt te beleven is.

Daarom dat je je wel grag voorbereid en informeert wat en hoe er allemaal te beleven valt.

Hieronder vind je een paar kampeeradresjes waar je ook op ontdekkingstocht kan gaan in de buurt.

1. Camping Holsteenbron, Zonhoven

Wie houdt van rust, wandelen in het groen en kleinschaligheid vindt zijn gading op deze kampeerplek. Camping Holsteenbron is gelegen in het Park Midden-Limburg aan de rand van het natuurgebied De Teut, een wandelgebied met landduinen, bos, heide en vennen. 

Meer info

2. De Spaanjerd

Deze camping met 138 staanplaatsen ligt in een groene én blauwe oase van rust. Je logeert naast een jachthaven en zwemvijver met ligstrand. Ecologisch denken is hier alom aanwezig

Meer info

3. Christoforus

Het pittoreske dorp Munte ligt op een heuvelrug. Naast het dorpje bevindt zich op dezelfde heuvel de Christoforusgemeenschap, waar verstandelijk gehandicapten wonen en werken. In een afgeschermd gedeelte van de tuin werd een natuurkampeerterrein ingericht met plaats voor vijf tenten en twee caravans. Er is sanitair aanwezig. Je wordt er omringd door rust en stilte.

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!