Jij bent een natuurkampeerder met plan

Kamperen doe je in de natuur, maar dat betekent niet dat je niet graag ontdekt wat er allemaal in de buurt te beleven is.

Daarom dat je je wel grag voorbereid en informeert wat en hoe er allemaal te beleven valt.

Hieronder vind je een paar kampeeradresjes waar je ook op ontdekkingstocht kan gaan in de buurt.

1. Camping Holsteenbron, Zonhoven

Wie houdt van rust, wandelen in het groen en kleinschaligheid vindt zijn gading op deze kampeerplek. Camping Holsteenbron is gelegen in het Park Midden-Limburg aan de rand van het natuurgebied De Teut, een wandelgebied met landduinen, bos, heide en vennen. 

Meer info

2. De Spaanjerd

Deze camping met 138 staanplaatsen ligt in een groene én blauwe oase van rust. Je logeert naast een jachthaven en zwemvijver met ligstrand. Ecologisch denken is hier alom aanwezig

Meer info

3. Christoforus

Het pittoreske dorp Munte ligt op een heuvelrug. Naast het dorpje bevindt zich op dezelfde heuvel de Christoforusgemeenschap, waar verstandelijk gehandicapten wonen en werken. In een afgeschermd gedeelte van de tuin werd een natuurkampeerterrein ingericht met plaats voor vijf tenten en twee caravans. Er is sanitair aanwezig. Je wordt er omringd door rust en stilte.

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!