Jij bent een spontane natuurkampeerder

Kamperen doe je in de natuur en dat is meteen ook heel belangrijk voor jou.

Dat hoeft niet per se met veel andere mensen te zijn, of heel voorbereid, in de natuur kom je tot rust en geniet je met volle teugen.

Klaar voor je volgende trip? Ontdek hieronder een paar leuke kampeerplekken.

1. Camping Holsteenbron, Zonhoven

Wie houdt van rust, wandelen in het groen en kleinschaligheid vindt zijn gading op deze kampeerplek. Camping Holsteenbron is gelegen in het Park Midden-Limburg aan de rand van het natuurgebied De Teut, een wandelgebied met landduinen, bos, heide en vennen. 

Meer info

2. Christoforus

Het pittoreske dorp Munte ligt op een heuvelrug. Naast het dorpje bevindt zich op dezelfde heuvel de Christoforusgemeenschap, waar verstandelijk gehandicapten wonen en werken. In een afgeschermd gedeelte van de tuin werd een natuurkampeerterrein ingericht met plaats voor vijf tenten en twee caravans. Er is sanitair aanwezig. Je wordt er omringd door rust en stilte.

Meer info

3. Wijngaard Danouise

Getest en goedgekeurd: de camperstandplaatsen van wijndomein Danouise in Houwaart, in het Hageland. Stroom heb je dicht bij het woonhuis, maar wie het zonder voorzieningen redt, kan naast de druiven overnachten. 

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!