Jij bent een spontane natuurkampeerder

Kamperen doe je in de natuur en dat is meteen ook heel belangrijk voor jou.

Dat hoeft niet per se met veel andere mensen te zijn, of heel voorbereid, in de natuur kom je tot rust en geniet je met volle teugen.

Klaar voor je volgende trip? Ontdek hieronder een paar leuke kampeerplekken.

1. Camping Holsteenbron, Zonhoven

Wie houdt van rust, wandelen in het groen en kleinschaligheid vindt zijn gading op deze kampeerplek. Camping Holsteenbron is gelegen in het Park Midden-Limburg aan de rand van het natuurgebied De Teut, een wandelgebied met landduinen, bos, heide en vennen. 

Meer info

2. Christoforus

Het pittoreske dorp Munte ligt op een heuvelrug. Naast het dorpje bevindt zich op dezelfde heuvel de Christoforusgemeenschap, waar verstandelijk gehandicapten wonen en werken. In een afgeschermd gedeelte van de tuin werd een natuurkampeerterrein ingericht met plaats voor vijf tenten en twee caravans. Er is sanitair aanwezig. Je wordt er omringd door rust en stilte.

Meer info

3. Wijngaard Danouise

Getest en goedgekeurd: de camperstandplaatsen van wijndomein Danouise in Houwaart, in het Hageland. Stroom heb je dicht bij het woonhuis, maar wie het zonder voorzieningen redt, kan naast de druiven overnachten. 

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!