Jij bent een sociale kampeerder

Kamperen hoeft voor jou niet per se in de natuur, maar het liefst wel in groep of op een plek waar andere leuke mensen zijn.

Dat is veel belangrijker dan helemaal voorbereid te zijn, soms doe je gewoon ok wel graag eens iets last minute. Inpakken en wegwezen?

Op deze kampeerplekken kan je een goed gesprek hebben met je gevolg of met andere kampeerders.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Worriken

Camping Worriken ligt fraai aan de oever van het Meer van Bütgenbach. Dichter kan je het zeegevoel aan de oostkant van ons land niet benaderen. Er zijn ruime standplaatsen voor caravans, kampeerwagens en campers. 

Meer info

3. Herenlaak

Camping Heerenlaak ligt op de oever van de Maas, naast een jachthaven en een recreatiedomein. De comfortabele camping vormt als het ware een schiereiland in het midden van de waterplassen. Er is ook een leuk strand vlakbij. Je kampeert er op een boogscheut van kunststad Maaseik. Met het veer ben je zo in Nederland.

Meer info

 

 

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!