Jij bent een sociale kampeerder

Kamperen hoeft voor jou niet per se in de natuur, maar het liefst wel in groep of op een plek waar andere leuke mensen zijn.

Dat is veel belangrijker dan helemaal voorbereid te zijn, soms doe je gewoon ok wel graag eens iets last minute. Inpakken en wegwezen?

Op deze kampeerplekken kan je een goed gesprek hebben met je gevolg of met andere kampeerders.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Worriken

Camping Worriken ligt fraai aan de oever van het Meer van Bütgenbach. Dichter kan je het zeegevoel aan de oostkant van ons land niet benaderen. Er zijn ruime standplaatsen voor caravans, kampeerwagens en campers. 

Meer info

3. Herenlaak

Camping Heerenlaak ligt op de oever van de Maas, naast een jachthaven en een recreatiedomein. De comfortabele camping vormt als het ware een schiereiland in het midden van de waterplassen. Er is ook een leuk strand vlakbij. Je kampeert er op een boogscheut van kunststad Maaseik. Met het veer ben je zo in Nederland.

Meer info

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze kampeerafdelingen. Wij helpen je alvast op weg

 

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!