Jij bent een ontdekkende kampeerder

Kamperen is iets wat je in vergelijking met andere kampeerders nog niet veel doet of hebt gedaan. Voorbereiding is dan ook belangrijk voor jou.

Ontdek hieronder een paar leuke plekken die je zin gaan doen krijgen om (meer) te gaan kamperen. Begin al maar te plannen.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Lilse Bergen

Camping De Lilse Bergen ligt midden in het gelijknamige recreatiedomein. Je logeert er tussen de dennenbomen aan de rand van een grote zwemvijver. Het eeuwenoude duinzand kriebelt tussen je tenen. Je kan er zelfs overnachten in een foorwagen, tipi of boomhut.

Meer info

3. Heerenlaak

Camping Heerenlaak ligt op de oever van de Maas, naast een jachthaven en een recreatiedomein. De comfortabele camping vormt als het ware een schiereiland in het midden van de waterplassen. Er is ook een leuk strand vlakbij. Je kampeert er op een boogscheut van kunststad Maaseik. Met het veer ben je zo in Nederland.

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!