Jij bent een ontdekkende kampeerder

Kamperen is iets wat je in vergelijking met andere kampeerders nog niet veel doet of hebt gedaan. Voorbereiding is dan ook belangrijk voor jou.

Ontdek hieronder een paar leuke plekken die je zin gaan doen krijgen om (meer) te gaan kamperen. Begin al maar te plannen.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Lilse Bergen

Camping De Lilse Bergen ligt midden in het gelijknamige recreatiedomein. Je logeert er tussen de dennenbomen aan de rand van een grote zwemvijver. Het eeuwenoude duinzand kriebelt tussen je tenen. Je kan er zelfs overnachten in een foorwagen, tipi of boomhut.

Meer info

3. Heerenlaak

Camping Heerenlaak ligt op de oever van de Maas, naast een jachthaven en een recreatiedomein. De comfortabele camping vormt als het ware een schiereiland in het midden van de waterplassen. Er is ook een leuk strand vlakbij. Je kampeert er op een boogscheut van kunststad Maaseik. Met het veer ben je zo in Nederland.

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!