Jij bent een allround kampeerder

Kamperen doe je graag en in de natuur en dat is meteen ook heel belangrijk voor jou. Liefst daarom ook goed voorbereiden als je op kampeertrip gaat.

Soms wil je wel eens op ontdekkingstocht gaan in de buurt maar dat is niet noodzakelijk het belangrijkste, kamperen is toch gewoon plezant?

Ontdek hieronder een paar leuke kampeerplekken.

1. Kampeervlot

Heerlijk dobberen op het water en vanop je vlot de zon zien ondergaan: dit is écht vakantie. Je kampeervlot is enkel te bereiken met een Canadese kano die je tijdens je verblijf ter beschikking hebt. Het vlot zelf is duurzaam en bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. 

Meer info

2. Berkenstrand

Camping Berkenstrand pronkt met zijn gigantische recreatievijver waarin je naar hartenlust kan spelen en zwemmen. Wij voelen ons ook aangesproken door de fotozoektochten, droppings, nachtwandelingen en workshops koken voor kinderen. Een wandeling langs het Warme Netepad en fietsen over de Vaartketsersroute zijn weggelegd voor iedereen.

Meer info

3. De lage Kempen

Gelegen in het natuurgebied Bosland voert De Lage Kempen een actief duurzaamheidsbeleid. Dat gaat van het gebruik van zonnecollectoren over ecologisch bouwen tot het beperken van afval en waterverbruik. Trekpleister is er het swingende openluchtzwembad. In de zomer maanden is er flink wat kinderanimatie.

Meer info

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!