Jij bent een allround kampeerder

Kamperen doe je graag en in de natuur en dat is meteen ook heel belangrijk voor jou. Liefst daarom ook goed voorbereiden als je op kampeertrip gaat.

Soms wil je wel eens op ontdekkingstocht gaan in de buurt maar dat is niet noodzakelijk het belangrijkste, kamperen is toch gewoon plezant?

Ontdek hieronder een paar leuke kampeerplekken.

1. Kampeervlot

Heerlijk dobberen op het water en vanop je vlot de zon zien ondergaan: dit is écht vakantie. Je kampeervlot is enkel te bereiken met een Canadese kano die je tijdens je verblijf ter beschikking hebt. Het vlot zelf is duurzaam en bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. 

Meer info

2. Berkenstrand

Camping Berkenstrand pronkt met zijn gigantische recreatievijver waarin je naar hartenlust kan spelen en zwemmen. Wij voelen ons ook aangesproken door de fotozoektochten, droppings, nachtwandelingen en workshops koken voor kinderen. Een wandeling langs het Warme Netepad en fietsen over de Vaartketsersroute zijn weggelegd voor iedereen.

Meer info

3. De lage Kempen

Gelegen in het natuurgebied Bosland voert De Lage Kempen een actief duurzaamheidsbeleid. Dat gaat van het gebruik van zonnecollectoren over ecologisch bouwen tot het beperken van afval en waterverbruik. Trekpleister is er het swingende openluchtzwembad. In de zomer maanden is er flink wat kinderanimatie.

Meer info

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze kampeerafdelingen. Wij helpen je alvast op weg

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!