Jij bent zot van wandelen

Jij bent een echte liefhebber. Je wandelt eigenlijk wel graag, je doet het relatief veel in vergelijking met andere mensen of zou het toch graag veel doen, want tijd kan wel eens ontbreken natuurlijk.

Want dat is misschien een grotere vijand dan het slechte weer, wat jou veel minder afschrikt dan veel andere wandelaars.

Daarom ben je ook meer een doorzetter die geen schrik heeft van langere wandelingen in vergelijking met de gemiddelde Vlaming.

Ontdek hieronder zeker een aantal leuke wandelingen.

1. Woudlopen in wild Wallonië

‘Entre Lesse et Lomme’ is een in 2018 aangelegde wandellus van in totaal 78 km die de Luxemburgse wouden doorkruist. Onder het voortdurende gebabbel en gekabbel van beide Ardense rivieren, ontdek je hier een verloren gewaande wereld van louter bos. Om het volledige traject zonder haast - en met aandacht voor de natuurlijke omgeving - te kunnen doen, moet je zeker 4 dagen uittrekken.

Lees meer

2. In Vlaamse Velden

De GR5A, de Wandelroute van Vlaanderen, maakt een lus langs de provinciegrenzen van Oost- en West-Vlaanderen. Reporter Tom Peeters wandelde 165 kilometer van Brugge naar Antwerpen en ontdekte in de schaduwarme polders dat een Vlaamse nazomer niet meer is wat hij ooit was.

Lees meer

3. Van station naar station

Niets zo duurzaam als reizen met de trein. De Treinstappers van de Grote Routepaden zijn dagwandelingen langs de mooiste GR-paden, en zoals de naam al zegt: je kan met het openbaar vervoer naar het startpunt. Op het einde van de route ben je weer bij een station.

Lees meer

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze lokale afdelingen. Wij helpen je alvast op weg

  Ontdek meer wandeltips op www.pasar.be/wandeltips

  Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

  Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

  Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

  Stuur mij de bundel!

  Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

  Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

  Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

  + Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!