Jij bent zot van wandelen

Jij bent een echte liefhebber. Je wandelt eigenlijk wel graag, je doet het relatief veel in vergelijking met andere mensen of zou het toch graag veel doen, want tijd kan wel eens ontbreken natuurlijk.

Want dat is misschien een grotere vijand dan het slechte weer, wat jou veel minder afschrikt dan veel andere wandelaars.

Daarom ben je ook meer een doorzetter die geen schrik heeft van langere wandelingen in vergelijking met de gemiddelde Vlaming.

Ontdek hieronder zeker een aantal leuke wandelingen.

1. Woudlopen in wild Wallonië

‘Entre Lesse et Lomme’ is een in 2018 aangelegde wandellus van in totaal 78 km die de Luxemburgse wouden doorkruist. Onder het voortdurende gebabbel en gekabbel van beide Ardense rivieren, ontdek je hier een verloren gewaande wereld van louter bos. Om het volledige traject zonder haast - en met aandacht voor de natuurlijke omgeving - te kunnen doen, moet je zeker 4 dagen uittrekken.

Lees meer

2. In Vlaamse Velden

De GR5A, de Wandelroute van Vlaanderen, maakt een lus langs de provinciegrenzen van Oost- en West-Vlaanderen. Reporter Tom Peeters wandelde 165 kilometer van Brugge naar Antwerpen en ontdekte in de schaduwarme polders dat een Vlaamse nazomer niet meer is wat hij ooit was.

Lees meer

3. Van station naar station

Niets zo duurzaam als reizen met de trein. De Treinstappers van de Grote Routepaden zijn dagwandelingen langs de mooiste GR-paden, en zoals de naam al zegt: je kan met het openbaar vervoer naar het startpunt. Op het einde van de route ben je weer bij een station.

Lees meer

Ontdek meer wandeltips op www.pasar.be/wandeltips

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!