Jij bent een sociale wandeldoorzetter

Voor jou is het belangrijker dan andere wandelaars om te wandelen in groep en op een meer geplande en voorbereide manier.

Dan durf je wel eens te vergeten zelfs dat het slecht weer is, want als je samen wandelt en kan bijpraten dan maakt dat minder uit.

Misschien toch eens kijken naar een aantal leuke wandelingen hieronder en al nadenken met wie je gaat wandelen?

1. Op en af rond heksendorp Ellezelles 

Ellezelles (of Elzele) is een plaatsje in het noorden van de provincie Henegouwen op een goede 5 km van Ronse. De omgeving maakt deel uit van het natuurpark Parc naturel du Pays des Collines.

Bekijk de wandeling 

2. Van Damme naar Oostkerke

Damme is een klassieker onder de wandelingen. Met haar oude gebouwen heeft het romantische stadje heel wat te bieden. De gebogen bomenrijen langs het water of de uitgestrekte polders vormen een prachtig, natuurlijk kader. 

Bekijk de wandeling 

3. Mechels Broek

Aan de oostzijde van de stad Mechelen strekt zich een groots weidelandschap uit: het Mechels Broek. Centraal in het gebied ligt een grote waterplas, een waar paradijs voor watervogels.

Bekijk de wandeling 

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze lokale afdelingen. Wij helpen je alvast op weg

Ontdek meer wandeltips op www.pasar.be/wandeltips

 

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!