Terug
ACSI
Titel:
Acsi Campingcard & Camperplaatsen 2023
Met ACSI CampingCard & Camperplaatsen haalt u het ideale reisboek voor camperaars in huis.
Tip van de redactie

OPGELET: de gidsen worden verzonden in de eerste helft van januari.

Het ideale reisboek voor camperaars

Meer dan 12.000 jaarlijks door ACSI geïnspecteerde campings en door Facile Media geselecteerde camperplaatsen in één gids. Overzichtelijk weergegeven per land en met handige informatie over de ondergrond, tarieven, betaalmogelijkheden en aanwezige voorzieningen. En inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie. Zo vindt u altijd een mooi plekje in de buurt!

Nog voordeliger kamperen met de CampingCard ACSI-kortingskaart

Bij de gids ontvangt u ook de CampingCard ACSI-kortingskaart. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het laagseizoen. Op meer dan 3.000 campings in Europa overnacht u dan voor een vast, laag tarief van 13, 15, 17, 19, 21 of 23 euroeuro per nacht*. Zo bespaart u tot wel 60% op de normale overnachtingsprijs!

Hoe werkt de CampingCard ACSI-kortingskaart?

De CampingCard ACSI-kortingskaart zit bijgesloten in de gids. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee. De deelnemende campings vindt u eenvoudig terug in de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids.

Standaard meegeleverd bij ACSI CampingCard & Camperplaatsen:

  • ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids (tweedelig)
  • CampingCard ACSI-kortingskaart

Heb je deze gids liever met de ACSI-app? Klik dan hier.

* De exacte data verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

Leden
Leden
€ 26,95
Niet-leden
Prijs
€ 29,95