Terug
ACSI
Titel:
Acsi Klein & Fijn Kamperen 2024 (wordt in december 2023 thuis geleverd)
Genieten op ruim 2000 kleine, sfeervolle campings!
Nieuw

Alle kleine, fijne campings in één handige gids!

Kampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de ruim 2000 leukste kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids.

Heel handig bij de voorbereiding op uw vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ons geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Bij dit product ontvangt u met een kortingsvoucher van 50% op de toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. Zo heeft u het complete overzicht van alle kleine, fijne campings altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Bij aankoop van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids ontvangt u:

  • ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2024
  • Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024
  • Voucher met een kortingcode van 50 % om de app te ontgrendelen 

* Geschikt voor smartphone en tablet (Android 5 en hoger, iOS 10 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2025 te raadplegen.

** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (15 ,17, 19, 21, 23, 25 of 27 euro per nacht) op meer dan 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op CampingCard.com.

Leden
Leden
€ 19,75
Niet-leden
Prijs
€ 21,95