Terug
ACSI
Titel:
CampingCard ACSI 2019 + app
Voordelig kamperen doet u met CampingCard ACSI. Bespaar tot wel 60% op uw overnachtingen in het laagseizoen en bestel de tweedelige CampingCard ACSI-gids inclusief de bijbehorende kortingskaart en app!

Profiteer van heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen!

Wie wil er nu niet extra voordelig kamperen? Bespaar op uw overnachtingskosten in het voor- en najaar * en neem CampingCard ACSI mee op reis. U kampeert dan namelijk op meer dan 3.400 campings in Europa voor een vast, laag tarief.

Op vertoon van de CampingCard ACSI-kortingskaart profiteert u van korting oplopend tot wel 60% op uw overnachtingen. De tweedelige CampingCard ACSI-gids geeft een overzicht van alle deelnemende campings, inclusief voorzieningen en acceptatiedata.

 

De voordelen van CampingCard ACSI:

- Exclusief kampeervoordeel op vertoon van uw CampingCard ACSI-kortingskaart

- Bespaar tot wel 60% per nacht

- Meer dan 3.400 deelnemende campings, jaarlijks geïnspecteerd

- Binnen vier nachten uw aankoopbedrag terugverdiend **

- Drie kinderen tot en met vijf jaar bij het overnachtingstarief inbegrepen op 656 campings

- GPS-coördinaten per camping voor een perfecte navigatie

- Meer dan 700.000 kampeerders maken al gebruik van CampingCard ACSI

 

CampingCard ACSI is ideaal voor kampeerders die in het laagseizoen op vakantie gaan. Op de deelnemende campings betaalt u voor uw overnachting het vaste, lage tarief van € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht. In de gids staat aangegeven welk tarief de camping hanteert. Kampeert u meer dan vier nachten in het voor- of najaar? Dan kunt u uw aankoopbedrag al terugverdiend hebben. Betaal dus nooit meer te veel voor uw overnachting en bestel CampingCard ACSI.

Bij aankoop van CampingCard ACSI ontvangt u:

  • De CampingCard ACSI-gids (twee delen) met een overzicht van de deelnemende campings in 2019. Inclusief overzicht van de voorzieningen en GPS-coördinaten per camping.
  • De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u in het voor- en naseizoen van 2019 op de deelnemende campings korting op uw overnachting krijgt. Gewoon door uw kortingskaart te tonen bij de receptie.
  • De CampingCard ACSI-app.

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

** Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

Leden
Leden
€ 17,95
Niet-leden
Prijs
€ 21,95