Terug
ACSI
Titel:
CampingCard ACSI 2023 inclusief app
Met CampingCard ACSI kampeert u nóg voordeliger in het laagseizoen.
Tip van de redactie

OPGELET: de gidsen worden verzonden in de eerste helft van januari.

 

Heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen

Wie wil er nou niet extra voordelig kamperen in het laagseizoen? Met CampingCard ACSI betaalt u nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het voor- en najaar. Op meer dan 3.000 campings in Europa overnacht u dan voor een vast, laag tarief van 13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht*. Heel veel voordeel voor iedere kampeerder die graag buiten het hoogseizoen op vakantie gaat. Zelfs zo voordelig, dat het aankoopbedrag al binnen vier nachten is terugverdiend**.

Hoe werkt CampingCard ACSI?

CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee.

Alle ruim 3.000 deelnemende campings vindt u in de tweedelige CampingCard ACSI-gids. Overzichtelijk weergegeven per land ziet u direct wat u over een camping wilt weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode van de kortingskaart. Inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie.

Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app

Met de handige CampingCard ACSI-app heeft u t/m 31 december 2023 toegang tot alle campinginformatie op uw smartphone of tablet. Met de app heeft u het complete overzicht van alle CampingCard ACSI-campings altijd bij de hand. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct een plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Standaard meegeleverd bij CampingCard ACSI:

  • CampingCard ACSI-gids 2023 (tweedelig)
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2023
  • Mini-atlas met alle deelnemende campings
  • Extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn-campings waar u ook met de CampingCard ACSI-kortingskaart terecht kunt
  • Voucher met een code om de app te ontgrendelen 

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

** Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

Leden
Leden
€ 26,95
Niet-leden
Prijs
€ 29,95