Terug
ACSI
Titel:
Campingcard & Camperplaatsen ACSI 2020
Hét ideale reisboek voor camperaars!

Hierin vindt u alle deelnemende campings aan CampingCard ACSI plus ruim 9.000 camperplaatsen. Met de bijgesloten kortingskaart profiteert u van korting tot wel 60% op meer dan 3.400 campings in het laagseizoen.

Meer dan 12.000 jaarlijks geïnspecteerde campings en camperplaatsen in één gids. Alle informatie die een camperaar nodig heeft. Plus de CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u op meer dan 3.400 vermelde campings extra voordelig overnacht in het laagseizoen *. Tot wel 60% korting per nacht!

De camperplaatsen worden jaarlijks opnieuw door Facile Media geselecteerd. De informatie in de gids bevat belangrijke gegevens over de ondergrond, betaalwijzen en de tarieven. Met zoveel mogelijkheden vindt u altijd een mooi plekje in de buurt!

De voordelen van ACSI CampingCard & Camperplaatsen:

Meer dan 12.000 geïnspecteerde campings en camperplaatsen

Handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden

Tot wel 60% korting in het laagseizoen op meer dan 3.400 campings

GPS-coördinaten per camping of camperplaats voor een perfecte navigatie

 

ACSI CampingCard & Camperplaatsen is ideaal voor camperaars. Met dit overzicht vindt u namelijk altijd een geschikte camping of camperplaats in de buurt. Daarnaast profiteert u van extra kampeervoordeel, want in het laagseizoen overnacht u voor het vaste, lage tarief van € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 op de deelnemende CampingCard ACSI-campings.

 

Bij aanschaf van ACSI CampingCard & Camperplaatsen ontvangt u:

De ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids (twee delen) met een overzicht van de camperplaatsen en van de deelnemende campings waar u in 2020 tegen een extra voordelig tarief kunt overnachten. Inclusief GPS-coördinaten per camperplaats of camping.

De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u in het voor- en naseizoen van 2020 op de deelnemende campings korting op uw overnachting krijgt. Gewoon door uw kortingskaart te tonen bij de receptie.

Leden
Leden
€ 23,95
Niet-leden
Prijs
€ 26,95