Terug
Pasar
Titel:
Wandelgids De Loonse route
De GR 564 is afwisseling en contrast. Duinen en vennen, zand en water, heide en bos in de Limburgse Kempen
Tip van de redactie

GR 564 De Loonse route

De GR 564 is afwisseling en contrast. Duinen en vennen, zand en water, heide en bos in de Limburgse Kempen. Natte beemden, fruitplantages en maïs, grote vierkanthoeven en kleine dorpen met spitse kerktorens. In Haspengouw word je telkens verrast door weidse vergezichten. Je steekt de taalgrens over en duikt de vallei van de Mehaigne in: hoogtes en laagtes, kastelen en oude dorpen.

De route is door vrijwilligers van Grote Routepaden in twee richtingen bewegwijzerd volgens het beproefde systeem van een GR: je hoeft enkel de wit-rode GR-streepjes te volgen.

De topogids is opgedeeld in 3 delen, goed voor 9 dagetappes. Pictogrammen op de 34 detailkaarten duiden logies, bus- en treinhaltes aan. De tekst van de routebeschrijving is aangevuld met historische en andere achtergrondinformatie. Dankzij het handig formaat gaat de gids gemakkelijk mee in de rugzak.

Op de website van Grote Routepaden vind je een dynamische kaart met het verloop van de GR 564, een hoogteprofiel, een beknopte routebeschrijving en suggesties om te overnachten in de buurt van het GR-pad. Ook de GPX-track kan je er in verschillende formaten  downloaden.

Leden
Leden
€ 15,00
Niet-leden
Prijs
€ 17,00