Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Wedstrijd Picardisch Wallonië

Win 1 verblijf van 3 dagen/2 nachten voor 2 personen in Picardisch Wallonië

Picardisch Wallonië is gelegen tussen Rijsel en Brussel, ten zuiden van de Vlaamse Ardennen. Zijn landelijke landschappen, zijn schilderachtige erfgoed, zijn goede eten en zijn streekproducten maken het erg populair bij wandelaars. Naast de 700 km aan wandelingen ontdekt u er het grootste fietsknooppuntennetwerk van Wallonië, liefst 1600 km fietsplezier. Naast kleine landweggetjes, 200 km groene paden, twee natuurparken en historische sites laat Picardisch Wallonië liefhebbers van de Petite Reine immers ook niet onberoerd.

Profiteer van een verblijf tussen de heuvels van Doornik en ontdek het gezellige Doornik, de Reuzenstad Aat, Lessen en zijn Gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos, Beloeil en zijn kasteel, Edingen en zijn uitzonderlijke park. Houd ook even halt in een van de honderd accommodaties met het Fiets Welkom-label om bij de ambachtelijke brouwerijen kennis te maken met meer dan honderd lokale bieren! NIEUW: je kan een fiets huren in de toeristische informatiepunten, in de buurt van uw accommodatie.

U verblijft in hotel Floreal Le Panoramique, een hotel met het label “Bienvenue Vélo” waar u geniet van een adembenemend uitzicht over Doornik, stad van de 5 torens. Trek op ontdekking door het erfgoed van Unesco en het groene landschap. Niet te missen: de bruisende Grote Markt, het belfort en de kathedraal (Unesco), een fietstocht langs de Schelde en de oude kalkovens. Inbegrepen : 2 overnachtingen, 2 ontbijtsessies, 2 dagmenu‘s, 2 fietsknooppuntkaarten, 2 voorgestelde wandelroutes.

Vul vóór 27 augustus 2018 het wedstrijdformulier in en maak kans op dit gratis verblijf.