Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Win 1 dagfietstocht met maaltijd voor 2 personen in Picardisch Wallonië

Picardisch Wallonië ligt tussen Rijsel en Brussel, ten zuiden van de Vlaamse Ardennen. Zijn landelijke landschappen, schilderachtige erfgoed, goede eten en streekproducten maken het erg populair bij wandelaars. Naast de 700 km aan wandelingen die door de regio worden aangeboden, ontdekt u er het grootste fietsknooppuntennetwerk van Wallonië, van maar liefst 1.600 km.

Met zijn kleine landweggetjes, 200 km groene paden, twee natuurparken en historische sites laat Picardisch Wallonië fietsliefhebbers immers ook niet onberoerd. Geniet van een dagje in het Natuurpark van Pays des Collines en ontdek op uw weg de RAVeL des Collines, het Huis van het Pays des Collines, het Pad van het Vreemde en het Pad van de Liefde, het Huis voor geneeskrachtige planten, het Ecomuseum van het Pays des Collines... Houd ook even halt in een van de honderd accommodaties met het Fiets Welkom-label om bij de ambachtelijke brouwerijen kennis te maken met meer dan honderd lokale bieren! NIEUW: u kunt nu ook een fiets huren in de toeristische informatiepunten.

 

TE WINNEN: Een dagfietstocht met maaltijd voor 2 personen ter waarde van € 116

Afspraak in het Huis van het Pays des Collines in Ellezelles om uw pakket op te halen. Het pakket bevat 2 fietsknooppuntkaarten van Picardisch Wallonië, de kaart met de wandelknooppunten van het Pays des Collines en de Wapibox (50 aangeduide trajecten). U vindt er alle informatie over de streek. Vervolgens gaat het richting Chaudron des Légendes, de taverne van de Brasserie des Légendes in Ellezelles om de twee elektrische fietsen op te halen die u ter beschikking hebt (reserveren). Tot slot kunt u na de inspanning in de taverne genieten van een beloning met een streekgerecht (burger naar keuze) en een plaatselijk biertje (naar keuze).